Veldsink Ferwerda Joure

Kwaliteitswaarborgen voor u

Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor staat onder toezicht van de AFM en beschikt over de wettelijke vergunningen om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

Kwaliteitswaarborgen

Wij investeren continu in kennis van onze medewerkers en kwaliteit van onze organisatie. Ons kantoor is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden voor u als klant. De NVM investeert voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep. De statuten én de erecode vormen een garantie voor de basiskwaliteit van iedere NVM-makelaar. De NVM Vereniging heeft inmiddels ruim 4000 leden.

Funda

Funda is de nummer 1 onroerend goed website in Nederland en is de essentiële informatiebron voor particulieren en bedrijven voor, tijdens, en na de transactie. Funda is sterk verbonden met de NVM en haar leden. Omdat ons kantoor is aangesloten bij de NVM, kunnen wij advertenties van u woning of bedrijfspand op Funda voor u verzorgen.

Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties.

Stichting VastgoedCert

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat als doel heeft de kwaliteit van makelaars en taxateurs te waarborgen. De ruim 6.500 makelaars en taxateurs o.z. die bij de stichting geregistreerd staan voldoen aan hoge vakbekwaamheidseisen.