Kantoor Ferwerda Joure

Over Ferwerda Joure

Sinds 1969 is Ferwerda Joure actief op het gebied van assurantien, pensioenen, bancaire diensten en hypotheek advies. In 2005 is ons kantoor uitgebreid met een NVM makelaardij. Zo kunnen wij onze klantenkring nog beter van dienst zijn.

Door de jaren heen heeft Ferwerda Joure een zeer goede naam opgebouwd en is uitgegroeid tot een gerenommeerd kantoor met als werkgebied Zuid Friesland. Ons team is gericht op persoonlijke dienstverlening, professionaliteit, goede service en een vlotte doeltreffende afhandeling. Tenslotte is het belang van de klant ook ons belang!

Met meer dan 40 jaar ervaring, een zeer complete dienstverlening en een persoonlijke benadering is Ferwerda Joure een vertrouwd adres voor uw financiele en onroerende zaken!

Ferwerda Joure is uitstekend bereikbaar, ook uit andere delen van het land . Wij zijn gevestigd aan de Polderboskdyk 3, op het meest markante punt in Joure, direct naast het verkeersplein welke de A7 en de A6 met elkaar verbindt. Er is ruime parkeergelegenheid op ons eigen parkeerterrein.

Ons kantoor is iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur geopend. Buiten kantoor uren zijn wij telefonisch uiteraard bereikbaar. Wij komen ook graag bij de mensen thuis om in hun eigen omgeving en eigen tijd de financiele zaken te bespreken.